Forumul AA

Versiunea completă: Gânduri pentru fiecare zi
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Iubirea te face îndrăzneț; ea inspiră bărbaților și femeilor certitudinea că pot face totul pentru cei pe care îi iubesc, să îi vindece să îi salveze. Din păcate, pentru a salva pe cineva, nu este de ajuns numai să iubești. Există ființe posedate de un instinct de auto-distrugere și dacă doriți să le smulgeți din patima alcoolului sau a drogurilor, de la sinucidere, iubirea nu vă este de ajuns, trebuie să cunoașteți alte metode, altfel ele vor fi mai puternice și nu numai că nu veți reuși să le salvați, dar vă vor distruge din punct de vedere moral, psihic, și uneori chiar fizic.
De câte ori nu s-a întâmplat ca femeile să se sacrifice din iubire pentru a salva un bărbat de la băutură, din pasiunea jocurilor de noroc etc, iar ele au fost acelea care au sfârșit prin a se scufunda!
Deci nu este atât de ușor să salvezi pe cineva. Trebuie să fii foarte puternic pentru a rezista și a continua până la victoria definitivă. Dacă vă aflați în această situație; nu vă supraestimați capacitățile; analizați-vă pentru a vă evalua forțele și spuneți-vă: ”Doresc să salvez această ființă, dar nu am mijloacele.” Atunci vă adresați unor entități luminoase din lumea invizibilă și le rugați în numele acelei nefericite creaturi pe care o iubiți. Iar voi, protejați-vă, nu faceți sacrificii inutile care riscă să vă distrugă și pe voi.
Omraam Mikhael Aivanhovg
Adresă(URL) de referință